1.11.10

Kaķis kurpē

Man patīk dzīvnieki. Bet, ja būtu jāizvēlas, es priekšroku dotu suņiem. Taču, ieraugot šo dizainu, tas uzreiz iekrita sirdī un man tas bija jārealizē.

Vēl pavasarī izšuvu kaķi kurpē. Pirmais mēģinājums to noformēt neizdevās, jo tobrīd pieejamais audums bija pārāk elastīgs, lai izveidotos taisni ielaidumi. Pēc ilgiem meklējumiem atradu melnu džinsu audumu un mana senlolotā iecere varēja tikt realizēta.

Vēl plānojot izšuvumu, jau zināju, kādam mērķim tas kalpos. Tā būs soma. Un tā kā somai jābūt praktiski lietojamai, izvēlējos motīvu izšūt uz sarkanas kanvas. Lai notušētu auduma sarkano krāsu, nolēmu to nedaudz pieklusināt, aizšujot fonu. Tobrīd nebija man melna diedziņa pietiekamā daudzumā un es izlēmu fonu puskrustiņā aizšūt... ar parasto šujamo diegu. Ir cilvēki, kuri prot sev sarežģīt dzīvi... Diegs ir slidens, mezglojas, grūti nostiprināms. Rezultātā es plānotās nedēļas vietā šo darbu šuvu mēnesi. Tomēr es to pabeidzu!

Pēc pusgada noformējums arī gatavs! Kā biju plānojusi, kaķis kurpē iemitinājās somā.


Nebija speciāli plānots, taču galarezultātā sanāca saskaņots ansamblis.

8 komentāri:

  1. Aaah, vienreizēji skaists darbiņš :)

    AtbildētDzēst
  2. Soma skaista un ansamblī ar mētelīti izskatās perfekti! Lai labi kalpo! :)

    AtbildētDzēst
  3. Perfekti, galvenais ka tada kada nevienai..... ;)

    AtbildētDzēst
  4. Shopaholic, Jūlija, Kristine, RitaGri, Agnese, paldies!

    AtbildētDzēst
  5. Ak, laimīgā - tev bij šī minkas šēmiņa??? Es i-netā atradu bildi un iemīlējos, bet diemžēl no sašūtā varianta neko labi nevar sazīmēt tos krustiņus :( Tā nu paliku gribot...

    Soma arī superīga. Saki, tu iekšā kaut kādu stingrāku pamatu arī liki, jebšu džinsiņš pats notur formu?

    AtbildētDzēst
  6. Inese, paldies!
    Somai stingrībai ieliku zemlamināta materiālu (to parasti lieku zem izšuvumiem, nostiepjot darbu), un somas apakšā ieliku divas kārtas biezās kancelejas mapes.

    AtbildētDzēst