15.1.11

Ziemas krustiņtuss

Krustiņlapas krustduriens.lv krustiņotājas, bez virtuālas saziņas, ik pa laikam satiekas arī klātienē. Šādas tikšanās sniedz milzīgu gandarījumu, jo tu vari tikties ar brīnišķīgiem domubiedriem, smelties idejas, dalīties pieredzē, saņemt padomus, sadzirdēt vērtīgas atziņas, vienvārdsakot, gūt kārtējo pieredzi.

Arī šodienas tikšanās sniedza savu devu iedvesmas jauniem krustiņvaroņdarbiem. Šūt savā nodabā, krāt pieredzi ir svarīgi, taču ne mazāk nozīmīgi, manuprāt, ir ar to arī padalīties, jebkādā tās izpausmes veidā - parādot savus darbus, pastāstot par izšūšanas procesu, noformēšanu, izdevušos un reizēm ne tik izdevušos rezultātu. Arī virtuāli tam ir liela nozīme, bet reāla tikšanās dod to papildus punktiņu uz "i", kas nepieciešams katram daudzmaz radošam cilvēkam.

Kāpēc krustiņvaroņdarbiem? Jo šodien sadzirdēju vienu lielisku atziņu - katram cilvēkam vajag plānot lielus mērķus, šajā gadījumā, lielus krustiņdarbus. Katram tā lieluma mēraukla jau ir dažāda, līdz ar to arī tie grandiozie plāni atšķirsies - kas vienam "liels" būs Dimensions komplekts, tas citam Golden Kite. Taču sava "lielā mērķa" apzināšanās dos stimulu meklēt risinājumus tā realizācijā un, ja būs vēlme, tā īstenošana nemaz nebūs tik nesasniedzama. Šujot mazus darbiņus, nav jābaidās sapņot par lieliem un "es-to-nekad-nevarēšu" projektiem. Domām ir milzīgs spēks! Mūsu prāts jau ir visa dzinulis, tikai jāļauj tam vaļu plānot.

Bez krustiņošanas šādās tikšanās reizēs var smelties bezgala daudz ideju arī citās izpausmes jomās - adīšanā, dekupāžā, pērļošanā, aušanā un vēl, un vēl.

Lai mums lieli plāni turpmāk.

4 komentāri:

  1. Priecājos, ka jums bija jauka tikšanās. Gan jau es uz kādu nākošo tikšu arī!

    AtbildētDzēst
  2. RitaGri, priecāšos ar tevi iepazīties.

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, ka kļuvi par mana bloga lasītāju!
    Droši vien kādreiz tiksimies, jo pirms tam esmu bijusi pāris RR tusiņos.

    AtbildētDzēst
  4. RitaGri, vispirms nedaudz iepazinos ar blogu pasauli kā tādu, tad drusciņ apguvu sava bloga veidošanu, tagad esmu citu blogu izpētes procesā. Tavu blogu vienmēr lasu ar interesi un tagad neko nepalaidīšu garām!

    AtbildētDzēst