15.4.11

Svītrainas bikses

Kā nāk pavasaris, tā mani pārņem šūšanas mānija. Cik no tā visa izdodas realizēt, neteiksim perfektā, bet vismaz labā līmenī, tas ir cits jautājums, taču tas dīdošais stāvoklis, ka nu man vajag ko jaunu uzmeistarot, tas ir tik nepārvarams, ka nekas cits neatliek kā ķerties tai lietai klāt.

Audumu veikali - tā man ir tāda "slimība", ar kuru var cīnīties tikai vienā veidā - neiet tajos iekšā. Ja esmu tur iegājusi, tukšām rokām ārā netikšu (ar tukšāku maciņu gan :) ). Tā arī šoreiz bija - iegāju "paskatīties", bet ja tur priekšā gozējas auduma ruļļi ar tik vilinošu puscenu, protams, man kaut ko no tā visa vajag "nenoskārstai vajadzībai".

Šoreiz "nenoskārstā vajadzība" bija bikses. Un ļoti jau man gribējās tās svītrainas. Neatliekot uz tāliem plāniem tādas arī tapa. Ja profesionālai šuvējai tas aizņemtu stundas divas darba, man tas process prasīja divas ar pusi dienas. Bet galarezultātā man ir jaunas bikses!

Sakopojot visas savas zināšanas par svītraina auduma šūšanas īpatnībām, ar pirmo reizi dabūju gatavu problemātisko svītru salaidumu!

Tas jau nav viss. Jūs domājat, man viens audums nopirkās? Nekā, vēl taps (ceru, ka drīz) svītrainas gaišas bikses. Azarts pārņem nemanot. :)

3 komentāri:

  1. Ai, ai, kā es tevi saprotu par tiem audumu veikaliem un maciņu, no kura naudiņa slīd ārā:) Mani arī pilnīgi vilktin velk tie audumu baķi iekšā:) Bikses varen feinas, un tev glīšī sanācis strīpas vienlaidus salaist!

    AtbildētDzēst
  2. Arī man ļoti saprotama tēma! :) Foršas bikses!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies! :)
    Ilgi nebija jāgaida, piegriezu arī gaišās bikses. Ilgi taču tagad tie auduma gabali nevarētu gulēt uz galda... :)

    AtbildētDzēst