2.5.11

Papīrlietas jeb nekad nesaki nekad

To, ka tā nevajag teikt, esmu jau iegaumējusi un tā patiešām NEKAD nesaku, taču šeit nu tas teiciens kārtējo reizi tiek apstiprināts. :)

Kurš nav dzirdējis par tādu lietu kā scrapbooking. Pat ja par to neinteresējas, tad blogojot šai lietai nākas uzdurties gribot negribot. Līdz šim, kad trāpījās man kārtējās scrapbookinga padarīšanas, vienmēr nodomāju - ko tur var ņemties ar kaut kādiem papīriem, lentītēm, podziņām, kaut kādi nieki. Aha! Tā var domāt līdz brīdim, kamēr tu esi imūns pret to, bet tā kā rokdarbnieces ir visnotaļ radošas būtnes, tad... circenis iekrita pelnos (to es par sevi :)))

Kādu dienu, izlasot šo ziņu, bija paukšķis pa pieri un man, ziņkārības dzītai, vajadzēja taču aiziet uz Ilzes norādīto internetveikalu. Oi, oi, labāk es to nebūtu darījusi, jo rezultāts tam visam bija, lūk, kāds:


Protams, pirms tam izskatīju ar scrapbookingu saistītos blogus un sapratu, ka nu "slimība" vārdā "jauns hobijs" ir klāt. Kamēr gaidīju pasūtījumu, tieši pirms Lieldienām nolēmu pamēģināt ko uzmeistarot ar mājās pieejamajiem līdzekļiem. Un izrādījās, ka nekā diži nav un tāds švaks tas galaiznākums arī sanāca.


Sagaidījusi savu pasūtījumu, protams, ķēros lietai klāt "pa nopietnam". Es jau nevaru kā visi normāli cilvēki - sākt ar mazumiņu, lai saprastu, vai man tas patīk, der un izdodas, man vajag "ar vērienu". Man vajag riktīgu "aprīkojumu" un jāsāk ar "kārtīgu" meistarojumu. :)

Tad nu mans pirmais darbiņš ar visiem caurumotājiem, īstajiem papīriem utt. bija šāda kartiņa. Teikšu kā ir - pirmajam darbiņam man pašai liekas pat ļoti laba esam, lai gan, protams, vēlāk jau apzinājos kļūdas gan papīra, gan līmes izvēlē, bet kā citādi lai izdara secinājumus, ja ne pamēģinot?


Un te būs no iekšpuses. Kad jau, tad jau. :)))


Ja jau kartiņa ir tāda apjomīga, kur lai to ieliek un vajadzības gadījumā normāli aiztransportē? Nepieciešams atbilstošs iepakojums. Tāpēc tai tika uzmeistarota kastīte.



"Atrāvos" pa pilnu programmu. :) Bet ar to bija par maz. Vajag vēl kaut ko. Tā tapa otra kartiņa.


Šī ir viegli ieliekama jebkurā parastā aploksnē.


Idejas kā mājas, lai tikai būtu laiks tās realizēt. :)

Kaut vēl mazumiņš ir izdarīts, tomēr, ja nav super prasmju un super pieredzes šajā lietā, dažādi papildaprīkojumi ir visnotaļ vajadzīgi. Kaut vai papīrs. Nebiju aizdomājusies, ka uz sitienu mājās nemaz tā neatradīsies piemērots papīrs, ja vajadzētu ko ātri uzmeistarot.

Atkal esmu nedaudz šūšanas darbos, bet jaunais hobijs prātu neliek mierā un šis tas jau ir uztapis vēl, tikai vēl nav nobildēts. Ar gadiem kļūstu arvien vieglprātīgāka un pa gaisu vien. :)))

13 comments:

  1. jāsaka, kā ir - aizrāvies ne pa jokam :D
    Es jau nu gan vēl sevi turu rāmjos, kaut gan pēc pirmā scrapbooking.lv veikaliņa apmeklējuma āķis lūpā ir (īpaši jau, ka viņiem saņemšanas punkts tepat man blakus vien ir :D)
    Kartiņas ļoti skaistas, īpaši jau pirmā - ļoti efektīga!

    AtbildētDzēst
  2. Inese, paldies!
    Jāsaka, tad tev tas kārdinājums stipri liels ir, es jau nu noteikti nespētu noturēties. :D

    AtbildētDzēst
  3. Hela, malacis! Pa smuko! :) Man patīk, ka atkal kāds ar azartu metas kādā jaunā hobijā, forši! :) Citreiz liekas, tik daudz ko varētu pamēģināt un iemācīties, ka ar dzīvi nepietiktu! :)

    AtbildētDzēst
  4. Apsveicu ar bagātīgo pirkumu un jauna hobija apgūšanu. Neticami, ka tie ir pirmie darbiņi - nu nemaz nav "jāslīcina". Lai iedvesma nekad neatkāpjas jebkurās jomās :)

    AtbildētDzēst
  5. Aija, paldies! O, jā, visiem gribulīšiem vairākas dzīves vajadzētu. :)

    Ilze, paldies, redz, cik mazs grūdiens dažreiz vajadzīgs, lai cilvēciņš ar galvu mestos jaunā avantūrā. Lai tavs vēlējums tiešām darbotos! :)

    AtbildētDzēst
  6. piekrītu, feinas sanākušas. man ar stundām diennaktī un dienām nedeļā nepietiek lai visu iecerēto kādreiz izprovētu. tāpēc šis hobijs paliek plauktā. un priecājos kā citiem smuki un jauki sanāk. :)) veiksmi arī turpmāk ;)

    AtbildētDzēst
  7. Blogu pasaulē esmu pētījusi un priecājusies par par šiem scrapbooking darbiņiem, pašai arī niez pirkstiņi, bet piekrītu, ka vajag atbilstošu aprīkojumu. Tavi pirmie darbiņi ir varen labi izdevušies.Nu tad, aiziet tik tālāk!

    AtbildētDzēst
  8. Ļoti skaistas kartiņas! Bet visvairāk man tā puķe patīk. Pētīju un izpētīju. :)) Skaisti!

    AtbildētDzēst
  9. Skaistas kartiņas.Jau labu laiku cenšos atturēties no pamēģināšanas,bet jūtu ,ka spēki drīz būs galā un vajadzēs ar ko pamēģināt.Esmu nopirkusi jau dažus maliņu spiedējus,bet saprotu ,ka ar tiem pa maz,tādēļ pagaidām tam veikalam eju ar lielu līkumu,lai neiekristu kārdinājumā.Bet drīz būs jāieiet tur,es jūtu.Lai Tev izdodas arī nākošās kartiņas!

    AtbildētDzēst
  10. Sixspārne, NiPa, paldies jums par vērtējumu. :)

    AtbildētDzēst
  11. Ļoti skaista Tav kartiņa ar ziedu! Un kārbiņa...man ļoti patīk!;)
    Man pašai arī gribās izmēģināt šo nodarbi, bet jāiegādājas visādi nieciņi.

    AtbildētDzēst