26.7.11

Dāvaniņprieks!

Lai arī šobrīd man dzīvē bēdīga nots, tomēr zebras efekts nostrādā vienmēr - pēc tumšas svītras nāk kas arī gaišs. :) Taču, jāatzīst, ar šo prieciņu nevedās tā, kā tam būtu vajadzējis būt...

Pirms kāda laika Sarkanā biete - Ilze savā blogā rīkoja konfekti-izlozīti, kas blogotājām izrādījās visnotaļ ieinteresējošs pasākums. :) Nevarēju paiet tam garām arī es. Un rezultātā es biju tā otrā laimīgā smuko podziņu un vajadzīgo adatiņu īpašniece, kurai paveicās papildus izlozē. Tobrīd es vēl nezināju, kā tas viss beigsies.

Protams, man viss beidzās labi. :) Beidzot pēc ilgas gaidīšanas saņēmu burvīgu dāvanu no Kataras - ne tikai jau bildē redzētās adatiņas un podziņas, bet bonusā arī brīnumskaistu audumu!
Mēs jau esam redzējušas atskaites no Kataras audumu bodēm, taču bildes ir bildes, bet kad to audumu turi rokās un vari apčamdīt! Tas ir tik krāšņs!
Bet podziņas! Es tādas nemaz redzējusi nebiju, tik mīlīgas uz tausti, un vēl tur dažādi kareklīši (nezinu, kā lai pareizi nosauc), vienvārdsakot, šuvējprieks!
Būtu es zinājusi mūsu likumdošanas "jaukumus" par pasta sūtījumiem... Eh, kā ir tā ir, domāju, Ilze pati nav laimīga, ka sadomāja rīkot šādu izlozi, jo cik tas viņai galu galā izmaksāja... Pakreņķējos, pakreņķējos, līdz nonācu pie secinājuma, ka - viss, kas notiek, notiek uz labu. :) Ilze, es tā domāju, ka šogad Ziemassvētku vecītis būs stipri apķērīgs un lieku reizi piekāps pie jums ciemos. :)
Paldies! Paldies! Paldies!

7 komentāri:

  1. Cik zinu no pasta lietām, žēl,ka jums sanācis kāds kreņķis, bet dāvaniņa ir jauka. Pie mums jau nevar visādas tādas podziņas un piekariņus nopirkt, tad kā bērniem jāpriecājas, ja tiek tāda "Ziemassvētku" dāvaniņa. Tad nu novēlu radošu domu lidojumu pielietojumam!

    AtbildētDzēst
  2. A kas tur ir pastu?
    No kā jāsargās?

    AtbildētDzēst
  3. Rita, paldies par novēlējumu! Tiešām tagad stipri jāpiedomā kā šo krāšņumu tā vislietderīgāk izmantot. :)

    Eljusik, ar pastu tagad ir tā - ja sūtījuma vērtība ir lielāka par 10 EUR (!!!), jāmaksā nodoklis.
    Taču man šajā gadījumā sarēķināja tik neadekvātu summu, ka tā arī nesapratu, no kā tā sastāv. Beigu galā Ilze nokārtoja visu no savas puses, cik viņai tas izmaksāja, baidos domāt...

    AtbildētDzēst
  4. Prieks, ka sūtījums ir beidzot nonācis līdz adresātam:)Par pasta šaizītēm neraizējies - galvenais, lai sūtījums tev noder:)

    AtbildētDzēst
  5. Sarkanā Biete, Ilze, protams, noderēs! Jau pat ir idejas! :D Tikai šobrīd drusciņ tie lielie plāni jāatliek. :(
    Paldies!

    AtbildētDzēst
  6. No kurienes nāca paciņa? Ne no ES? Vai arī uz ES tas skaitās?

    AtbildētDzēst
  7. Eljusik, rakstīju, ka paciņa nāca no Kataras. Katara nav ES. :)

    AtbildētDzēst