15.9.11

Neliela rosīšanās blogā

Esmu nolēmusi nedaudz pārveidot savu blogu. Pirms gada, kad iesāku to rakstīt, man bija cits mērķis un citas (lasi - nekādas jeb ļoti minimālas) zināšanas par tā uzbūvi un funkciju. Un vispār bloga atvēršanai bija visnotaļ prozaisks mērķis, kas arī ietekmēja tā sākotnējo struktūru.

Kad vairāk kā divus gadus biju diendienā krustiņojusi, krustiņojusi un krustiņojusi, šīs nodarbes rezultātā man, protams, radās arī pietiekami daudz lielāku vai mazāku krustiņdarbu.
Sākotnēji vispārējai apskatei krustiņdarbi tika izvietoti foto.inbox.lv, taču pagājušovasar negaidīti un nesaprotamu iemeslu dēļ manu izšūto darbu mape šai vietnē tika izdzēsta. Jūs varat iedomāties šoku, to atklājot! Nu, lūk, lai būtu kur izvietot savus darbiņus, arī tika izveidots blogs. :) Taču izrādījās, ka blogpasaule ir dikten aizraujoša padarīšana un blogs tikai kā savu darbu glabāšanas mape nav gluži tas atbilstošākais tā izmantošanas veids. :)

Pēc šī "ievada" gribu teikt, ka plānoju likvidēt sākotnēji izveidotās lapas (kas ir labajā panelī), taču, lai nepazustu to saturs (un mani "gara darbi" :D), pārcelšu tos uz "ziņām", kas pēc tam atspoguļosies "etiķetēs".

Tāpēc tuvākajā laikā ziņās parādīsies mani ieraksti no lapām un tie nebūs jauni sacerējumi. :) Ceru, ka ar to es jūs nenogarlaikošu. :)

5 komentāri:

  1. es ar tikko tāpat pastrādāju pie bloga un šoto pārkārtoju un izveidoju veselu etiķetes ķēdi. tā jau ir ka laiks iet, darbi ar vien mairāk, un gribs to "Bibliotēku" izveidot kaut cik pārredzamu :)

    AtbildētDzēst
  2. Man jau liekas, ka atrādot vēlreiz vecos darbiņus, mēs uz tiem tik un tā skatīsimies kā pirmo reizi, jo Tu taču zini, cik informatīvi bagāta ir blogpasaule, cik ātri pārklājas redzētais un lasītais :)))
    Man arī daudz kas būtu jāpieregulē, bet trūkst iedvesmas un laika... Lai Tev veicas un izdodas, kas iecerēts :D

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par atbalstu! :D
    Idejas kā mājas, būtu tik laiks! Nolēmu klausīt vīram :D un "šķūrēt sniegu no vienas malas", tad varbūt izdosies kaut kripatiņu pavirzīties uz priekšu savās radošajās izpausmēs. :)

    AtbildētDzēst
  4. Tas laikam ir lipīgs bacillis - šis blogpārstrādes/uzfrišināšanas dzinulis. Es arī tā pamazām sāku:)Pagaidām gan tikai nedaudz vizuāli...
    Lai tev izdodas iecerētais!

    AtbildētDzēst