7.10.11

Mana ROKDARBU GRĀMATA!

Kas to būtu domājis, ka šajās mājās man var paveikties divreiz! Neticami, bet fakts!

Pirmo reizi tas notika ar Aijas brašo zēnu palīdzību, šoreiz - Aijas pašas laimīgā roka dāvāja man iespēju tikt pie tik burvīgas dāvanas - grāmatas! Un ne jau kaut kādas grāmatas, bet ROKDARBU GRĀMATAS!
Šodien šis jaukums atceļoja pie manis, taču ne viens pats, bet kompānijā ar burvīgu, Aijas pašas darinātu, brošu!
Aija, tev vislielākie komplimenti par to! Paskaidrošu, kāpēc.

Saiņoju es vaļā sūtījumu, protams, mājiniekiem asistējot. Par to, ka saņemšu grāmatu, visi bija informēti, bet kas tur nāk klāt, nezināja neviens. Veru vaļā otru aploksni un tur iekšā atrodas broša. Šādus darinājumus esmu redzējusi Aijas blogā, tāpēc saku: "O! Man būs broša!" Uz ko no meitas uzreiz atskan: "Nē, MAN būs broša!" Aija, piedod, bet tavai brošai jau ir cits īpašnieks. :)

Kāpēc tad komplimenti. No savas pieredzes varu teikt - ja pusaudzis izvēlas kādu lietu vai mantu, tad tā ir OK. Jo pretējā gadījumā šī vecuma "bērniem" (kā es vēl aizvien mēdzu saukt savu "mazo", bez mēneša piecpadsmitgadīgo meitu), ja viņiem kaut kas nepatiks, nepiespiedīsi to uzvilkt vai lietot neparko. Visam jābūt "stilīgam". :)

Aija, PALDIES tev par iespēju piedalīties izlozē, par burvīgo rokdarbu grāmatu un brīnišķīgo greznumlietiņu. :)

Pāršķirstīju grāmatu - cik tur ir jauku ideju! Apsolos, ka šogad noteikti kaut kas no tās grāmatas taps. Man nezin kāpēc iekrita acīs kaut kas Ziemassvētkiem atbilstošs, laikam tāpēc, ka atgādināja kaut ko no bērnības. Kad pāršķirstīšu vēlreiz, droši vien atklāšu vēl visvisādas idejas. 

Aija, paldies!

3 komentāri:

  1. Paldies, Hela, par labajiem vārdiem un lai Jums abām labi noder- gan grāmata, gan broša (un jā, tas nudien ir kompliments, ja pusaudzim iepatikās!) :)

    AtbildētDzēst