9.11.11

Kaklasaites pārvērtības

Pirms kāda laika Aija rādīja kaut ko tik burvīgu, ka šī lieta nedeva man mieru, kamēr to neīstenoju. :)
Un šis "kaut kas" bija kaklasaites pārtapšana kaklarotā. Es atļāvos noklonēt Aijas darinājumu un, lūk, kas man sanāca.

Jāsaka, man nemaz negāja ne tik ātri, ne arī uzreiz viss izdevās, lai arī paraugs bija acu priekšā. Laikam es nemāku ātri strādāt, bet tās ieloces veidoju vienu vakaru, puķīti otru, bet toties beigu galā mani viss apmierina. :) Jā, un sākumā izdarīju vienu nepareizu lietu, kas arī pagarināja šo procesu. Es to kaklasaiti ieliku mazgāties veļasmašīnā, kā rezultātā kaklasaite sašķiebās un nācās to ārdīt, nolīdzināt pildījuma malas un rūpīgi sašūt kaklasaiti atpakaļ. Bet viss ir labs, kas labi beidzas. :)

Kad es tikko iesāku to kaklasaiti pārveidot, meita tā skeptiski noprasīja: "Un tu to taisies valkāt?", bet kad pabeidzu un atrādīju jau izrotātu, sekoja: "O, tajā var iet pat uz operu!" Nu, uz operu es to nevilkšu, bet kādu reizi iemēģināšu gan. :)

6 komentāri:

  1. Nu vai nav skaisti!!? Man ļoti patīk un tas kaklasaites audums arī ļoti grezns un atbilstošs! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaists aksesuārs - es jau ar pie Aijas ap to siekalojos, jūs pa abām mani arī sakārdināsiet uz šitādu grēku/prieku :)))
    Pie tās bītlenītes, manuprāt, der ideāli (ja vienīgi realitātē tās krāsas saskan tikpat labi :D) un tas jau tāds ikdienas darba rotājums, nevajag nemaz operu gaidīt...
    Pērlītes mazliet pazūd tai krāsu raibumā - pirmajā bildē tās pat nepamanīju :)

    AtbildētDzēst
  3. Inese, nu tad tikai uz priekšu! :)

    AtbildētDzēst