21.11.11

Lukturīši

Bija man tā veiksme pirms kāda laiciņa no Aijas saņemt rokdarbu grāmatu. Un kā jau toreiz teicu, acīs man iekrita kas saistīts ar bērnību un Ziemassvētkiem. Tad nu, lūk, kas tas ir! Tie ir lukturīši, kā es tos nosaucu. Uzmeistaroju tos kā Ziemassvētku eglītes rotājumus. Man jau pašai patīk! :)
"Mamma, ko tu tur dari?" jautājums no meitas. "Taisu lukturīšus," atbildu. Kad tie tiek apskatīti, atskan: "Forši! Vai tu tos vari uztaisīt daudz! Lai varu savu istabu izrotāt." :D Es piedāvāju pašai padarboties. Redzēsim, kā būs. :)

9 komentāri:

  1. Ļoti jauki lukturīši! Man patīk arī šīs spilgtās un samērā tumšās krāsas :) Lai arī bērnam izdodas! :)

    AtbildētDzēst
  2. nevaru sagaidīt, kad redzēsim tās eglē

    AtbildētDzēst
  3. Paldies!
    Līdz karināšanai eglītē vēl nedaudz jāpagaida. :)

    AtbildētDzēst
  4. skaisti! Es arī tādus atceros, tikai laikam no meitu bērnības:)

    AtbildētDzēst
  5. skaisti - no kāda materiāla tie ir?
    Šitādi līdzīgi bija manā bērnībā no spīzduļiem - tos varēja izstiept garus trubiņā un saspiežot uz vidu izveidojās šitādi skaisti izliekumi...

    AtbildētDzēst
  6. Paldies!

    Inese, šos taisīju no kartiņām (firmas apsveikuma kartiņu man ir vesela kaste, tās parasti manā pārziņā nonāk, bet es jau nevaru izmest, jo, kas to zin', var noderēt :D), tāpēc tie nestiepjas. Bet es saprotu, par ko tu runā, man tādas mantiņas arī kādreiz bija. :)

    AtbildētDzēst
  7. un es ta domāju, ka Tu pati visu iepriekš tik koši sakrāsoji un pat sniegpārsliņas sazīmēji, vēl nopriecājos par Tavu centību :)))
    Vienubrīd pat nodomāju, vai tik nav kārtējais triks ar tualetes papīra ruļļiem :)))

    AtbildētDzēst
  8. Redz, man viss daudz vienkāršāk. :D

    AtbildētDzēst