29.1.12

Kārtība adatās

Vai jums mēdz būt tā, ka uznāk vēlme kaut ko darīt tik ļoti, nu tik ļoti, ka nevar izturēt? Ar mani tā reizēm gadās. Lai arī mierīgi krustiņoju savā nodabā (ar to arī saistīts klusums blogā), bet nu jau kādu laiku galvā un pirkstu galos niez vēlme šūt. Šūt apģērbus. Parasti šī šūt gribēšana uzrodas pavasarī, bet šoreiz kaut kā nobīdījusies. :)

Tā nu savu šūšanas vēlmju vadīta uzkāpu rokdarbu istabā un iekrita man acīs kastīte ar adatām. Sabērtas kastītē, visas vienuviet, var teikt, ka ērti lietojamas, ja neņem vērā, ka dažreiz saduros, meklējot īsto, bet citādi pierasts. Un te es nolēmu darīt galu šim haosam. :D

Nepieciešams kartona rullītis (izmantoju no efektdzijas apaļos biezos stingros kartonus), piemērots audums, kurā viegli iedurt adatas, un nedaudz sintapona pildījumam.

Uzmeistaroju pirmo zaļganzilo adatu spilventiņu. Izrādījās, ka galviņadatiņu man ir tik daudz, ka visas grūti saspraust tā cepurītē. Tad nolēmu uztaisīt vēl divus spilventiņus, jo kad es šai lietai pieķeršos nākamreiz, ir ļoti miglā tīts jautājums. Rezultātā tapa katra veida adatām savs spilventiņš.
Manas muciņsēnes. :)
Šogad man kaut kā neplānoti ieviešas kārtība gadiem atliktajās lietās. Tā tas bija ar receptēm (pie reizes pārskatīju visus virtuves plauktus, ui, cik tur atbrīvojās vietas!), tā tagad ar nelielu daļiņu rokdarbu istabā. Ja tā turpināsies, līdz gada beigām būšu ļoti apmierināta. :D

10 comments:

  1. Nu superīgi veidojumi! Man ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
  2. feini pūpēdīši :)
    Es par adatu spilventiņa neesamību vienmēr attopos šūšanas drudzī - tad, protams, nav laika to uzmeistarot, pēc tam, saprotams, ka zūd iedvesma un aktualitāte līdz nākamajam drudzim :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Inese, kā es tevi saprotu! :D
      Tādēļ pieķēros tai lietai klāt un izdarīju! Bet vispār man ir noskatīti tik daudz smuki adatu spilventiņi, kurus v-a-r-b-ū-t k-ā-d-r-e-i-z arī īstenošu. :)

      Dzēst
    2. man ar čupu-čupām savākti visādi varianti - tagad jau kāreizi ir nākamā problēma - nevaru vairs izvēlēties, kādu gribu :))) Bērnībā man bija kantains spilventiņš ar pašas izšuvumu virsū un bija labi, bet tagad, idejas kā mājas, vēlmes vēl augstāk - un rezultātā esmu bešā :)))

      Dzēst
    3. Man aŗī reizēm tā vajag kaut ko uz ātro taisīt, ka viss cits jāpamet...Ļoti skaisti spilventiņi Tev sanākuši! Kur Tev tā rokdarbu istaba ir? Izklausās, ka augstu jakāpj:))

      Dzēst
    4. Irēna, sasmējos gan.:))) Rokdarbu istaba ir otrajā stāvā, bet krustiņoju es lejā viesistabā. Tad nu gājiens uz rokdarbu istabu ir vesels notikums, jo varu tur dienām neieiet. :)

      Dzēst
  3. Ļoti,ļoti skaisti adatu spilventiņi!!!

    AtbildētDzēst