19.5.12

Izloze

Helas konfekte
Paldies visām manas konfektes dalībniecēm, tik ilgi un pacietīgi gaidot izlozi. :)

Pirmajā mirklī šķiet, kas var būt vieglāks kā sarūpēt dāvanu izlozei, kurā nav nekādu priekšnosacījumu - ko gribi, to liec dāvanu kastē. Bet tas izrādījās diezgan grūts uzdevums, jo gribu dāvināt ko lietderīgu, lai var pielietot savās rokdarbu izpausmēs. Tad nu ilgu pārdomu un apsvērumu rezultātā nonācu pie dāvanas sastāva, kas, cerams, iepriecinās tās saņēmēju. :)

Tā kā mana konfekte bija pārsteigums, tad sadalīju to mainīgajā un nemainīgajā daļā, proti, daļa tās satura tika sarūpēta kā iespējamā dāvana jebkurai dalībniecei un otra daļa vairāk tika orientēta uz izlozes laimīgās dalībnieces rokdarbošanās "noslieci" uz adīšanu vai šūšanu. Jāatzīst, "kaķis maisā" ļauj variēt ar dāvanas saturu līdz pēdējam brīdim. :)

Un tā. Manas konfektes laimīgā uzvarētāja ir...

Apsveicu Ritu no http://ritagrin.blogspot.com/!

Tātad, Rita no manis saņems šādus "priekus" rokdarbiem:
- galda auduma salvešu komplektu (gatavs lietošanai :) ),
- pērlītes (kāda smukuma radīšanai),
- tukšus atslēgu piekariņus (brīva vieta fantāzijai to piepildīšanā),
- akrila krāsas, paredzētas izmantošanai uz auduma, papīra, koka (ja nekad ar tādām nav strādāts, būs iespēja pamēģināt),
- dzija un diegi adīšanai, tamborēšanai un visādai citādai pielietošanai. :)

Ceru, ka man izdosies Ritai sagādāt prieku.

Paldies visām par dalību!

5 komentāri:

  1. uh kas par dāvanu kaudzīti. prieks par vinnētāju. :)))

    AtbildētDzēst
  2. njā, kaķis maisā izrādījās tāds dikti apjomīgs - labi kopts un barots :)))
    Prieks par Ritu :)

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām labi ēdis kaķis maisā.. :) lai daudz ideju un daudz darbu uzvarētājai Ritai.. :)

    AtbildētDzēst
  4. Un tā visa bagātība man?!
    Visu dienu piedomāju, ka jāieskatās šeit, bet diena bija tik aizņemta. Tā nu vakarā ienācu epastā un tur ziņa no Helas, lai ieskatos šeit. Prieks, ka mani izlozēja, bet tik tiešām, tik liels kaķis maisā! Tā kā man labāk patīk rokdarboties saulainā laikā, tad atvaļinājums jau ir saplānots :)
    Paldies visām, kas bija šajā kompānijā. Paldies Helai! Tagad pirkstiņi deg nepacietībā izņemt to visu no paciņas...
    Šī dāvana man tādā zīmīgā dienā. Pirms 16 gadiem 19.maija svētdienas vakarā devos gulēt, bet tiku pamodināta agrā pirmdienas rītā, jo pasaulē nākt gribēja mana meitiņa(noliktais laiks bija jau pirms nedēļas). Tā agri iesākās šī darba nedēļa, kas māmiņas amatā turpinās 16. gadu...

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par manas sarūpētās dāvaniņas novērtējumu. Tad jau nebūšu nošāvusi garām. :)
    Kad izlasīju par trekno kaķi, sanāca smiekli. Vairāk kā mēnesi barots, tad jau tādam arī jābūt. :D Un tikai bildē saskaitīju, ka tie dziju kamoliņi sanākuši apaļi 30, speciāli tas nebija darīts. :)

    Rita, es jau pie izlozes nodomāju, ka, re kā, tev 13. izrādījās laimīgs skaitlis. Bet ja tas viss saistās ar tik nozīmīgu notikumu tavā dzīvē, tad tam tā laikam arī vajadzēja notikt. Apsveicu ar meitiņas dzimšanas dienu!

    AtbildētDzēst