11.9.16

A Green Village 1

Bilde no interneta
Korejiešu firmas Dome dizains "A Green Village". Krieviski izšuvēju vidū tam dots nosaukums "Зелёная деревенька", es savu darbu nolatviskoju "Zaļais miestiņš".

Izmērs 897 x 150 krustiņi. Oriģinālā tiek piedāvāts šūt uz 14 ct, tad gala izmērs būtu 163 x 27 cm. Es izvēlējos savu iecienīto 16. izmēra krēmkrāsas audumu, un tāpat darbs būs iespaidīga garuma. Rūpīgi izskaitīju rūtiņas un, malām paredzot 4 cm, piegriezu audumu 150 x 30 cm! Garumā tāpat būs ļoti liela glezna. Man pat radās bažas, kā es to noformēšu, tomēr tās izrādījās veltīgas, jo, kā noskaidroju, rāmja izmērs var būt līdz 3 metriem. )))

Tā kā šis projekts var ieilgt uz nenoteiktu laiku, audumu, kā ierasts, marķēju ar diegu. Trīs dienas ar to noņēmos. Cik tas ir apnicīgi! ))) Toties bez bažām par marķiera iespējamo neparedzamo uzvedību.

Shēma paredz iespēju izšūt ar Dome vai DMC diegiem. Es izvēlējos otro variantu. Darbā tiek izmantoti 66 krāsu diegi, šujot ar vienu un diviem diegiem.

Šādi izskatās bez bekstiča (izņemot kungu priekšplānā).
Un te ar bekstiča maģiskumu.
Kāpēc izvēlējos atrādīt šo vienu māju? Titulbildē redzamās atsevišķās mājiņas nav tāpat vien. Dizaina izstrādātājs paredzējis, ka šo darbu var izšūt pilnībā un var pa daļām - izšūt vienu vai atsevišķas četras mājas. Es esmu izšuvusi vienu māju, kas varētu būt arī atsevišķs darbs. Ciparos tas izskatās šādi: izmērs apmēram 150 x 130 krustiņi, kas ir apmēram 7. darba daļa. )))

Gigantomānijas varā esošā
Hela

2 komentāri:

  1. Jā, būs iespaidīgi! Prieks, ka esi atpakaļ pie krustiņiem. Lai raiti krustiņojas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, ceita! Man pašai palika bail no mērogiem. ))) Jā, dažreiz vajag kur paklejot, lai kārtējo reizi saprastu, cik krustiņi mīļi. )))

      Dzēst