9.1.15

Eņģeļmeitenes

Man piemīt īpašība krāt. Cīnos ar to savu iespēju robežās, taču bieži vien bez rezultātiem. Tiekot audumu veikalā, nostrādā 'ieraudzīju-iepatikās-vajag-pērku-šūšu', un audumu krājumi aug.

Tā man gadījās arī ar šo audumu. Tas vienkārši nopirkās. :)
Pērkot audumu parasti iedomājos, kas no tā varētu tapt. Taču tagad neparko nevaru atcerēties, kādam mērķim es izvēlējos šo visnotaļ specifisko apdruku.

Tā nu tas audums gulēja plauktā, līdz kādu brīdi ievajadzējās steidzamu dāvanu tobrīd vēl nepazīstamām dvīņu meitenēm. Atcerējos par šīm jaukajām eņģeļmeitenēm un tapa divas tašiņas - viena ar sarkanu oderi, otra ar zilu.


Pēc laika izdomāju, ka varu atjaunot kādu nolietojušos priekšmetu ikdienas vajadzībām. :)
Vēl jau šāds audums ir atlicis. Būs jāpadomā, ko varētu uzmeistarot. :D

7 komentāri:

  1. audums tiešām glīts, bet tagad izstāsti, lūdzu, KĀ un KO Tu darīji, lai aptūnētu peles paliktni!? ar līmaudumu, līmi, nezinu, ko vēl?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viss ir ļoti vienkārši. Paliktnim noplēsu veco nolietojušos virskārtu, nosmērēju to ar kancelejas līmes zīmuli, pielīmēju audumu un noliku zem sloga, lai kārtīgi pielīp. Pēc tam nolīdzināju auduma malas un, lai arī lins nav īpaši irstošs, drošībai auduma pašu maliņu nosmērēju ar PVA līmi, nožūstot tā kļuva caurspīdīga. Tas arī viss. :)

      Dzēst
    2. liels paldies! izklausās vienkārši :)

      Dzēst
  2. Īstenībā burvīgs audums un grēks būtu tādu neizmantot! :) Un prieks, ka esi atpakaļ!

    AtbildētDzēst
  3. Interesanti gan, kam tas audums tev bija domāts iepriekš, bet tašiņām tas der ideāli un peles paliktnis ir atdzimis jaunai dzīvei!

    AtbildētDzēst