14.5.12

Sarafāns

Esmu šūšanas darbos līdz ausīm. Vajag jaunas štātes, kaut kas jāpāršuj, jāveido aksesuāri. Un pie tam visi mani šūdinājumi pagaidām ir neatrādāmi.

Tāpēc kaut kas no iepriekšējā. Vīra vecmāmiņa sen atpakaļ uzdāvināja melnu reljefainu auduma gabalu. Ilgi tas gulēja bez pielietojuma, līdz no tā tapa sarafāns, nu jau sanāk, mazmazmeitai.

Jāsaka, ļoti ērts apģērba gabals. Īpaši, ja jāspēlē koncertos, tad droši var sēdēt pie klavierēm un neuztraukties, ka blūze varētu kur nodevīgi izlīst ārā. Un smuki izskatās. :)

8 komentāri:

  1. Man liekās, ka sarafāni arī slaidina figūru. Tieši tā iemesla dēļ man tie tik ļoti patīk, bet tā kā neesmu šuvēja, tad nākas iztikt bez tā un sapņot par adītu sarafānu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība būs par to slaidināšanu. Mana meita vēl ir tajā vecumā, kad par to uztraukties nevajag, bet sev šo triku (proti, sarafānu) reizēm pielietoju gan. :)
      Man patīk adīt, un pat varu "atkost" sarežģītus rakstus, bet tā adījumdetaļu sašūšana kopā! Pagaidām tas nav mans, tāpēc adu tikai šalles :D un pārējo šuju. :)

      Dzēst
  2. Kaut kas no "mazā melnā vakarkleita" tematikas! Ļoti eleganti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, patiešām, par to neiedomājos, pierakstīju šo apģērbu pie "ikdienišķā", bet jā, šujot no cita auduma, būtu "mazā melnā vakarkleita". :) Paldies!

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Paldies, Madara! Šis nu ir tas mans šūdinājums, kas man arī patīk. :)

      Dzēst